Nieuws - Badminton Club Never Down

Ga naar de inhoud

Rackettoss finale 2021-2022

Op de laatste woensdag van het seizoen was dan alweer zover, de finale van de rackettoss. De afgelopen maanden hebben alle leden de gelegenheid gehad om punten te verzamelen voor de Rackettoss. De spelers met de meest behaalde speelpunten, speelden afgelopen woensdag de finale

Een klein feestje

op 10 januari bestond BC Never Down 60 jaar. Gezien alle ontwikkelingen rond de Corona pandemie is de viering hiervoor iets uitgesteld.

Jubilarissen

op woensdag 20 oktober is onze jaarlijkse ledenvergadering geweest, er werd terug gekeken op een heel raar jaar waar Corona een groot deel van ons (sportieve) leven beheerste.
Maar er werd ook vooruit gekeken naar wat het jaar 2021-2022 ons zou gaan brengen, in ieder geval het 60 jarig bestaan van onze club.

Online Bingo

Op vrijdag 15 januari 2021 was het dan zover: de Online Nieuwjaars Bingo van BC NeverDown ging van start... natuurlijk vanwege alle nationale en internationale perikelen werd deze ONLINE gehouden.
Een dag voorafgaande aan de Bingo hebben alle deelnemers de Bingo-kaarten thuis mogen ontvangen met daarbij een lekkere versnapering.

Oliebollen tournooi 2020

Een nieuw jaar, allemaal goede voornemen en zo ook bij badminton club Never Down. Op zondag 5 januari werd het Oliebollentournooi gehouden. Een door leden en oud-leden druk bezochte dag waarbij er een gezellig partijtje badminton gespeeld werd
design by Chris J.G. Bekkers
. . .
Terug naar de inhoud