Nieuws - Badminton Club Never Down

Ga naar de inhoud

Rackettoss finale 2022-2023

In een warme sporthal werd op woensdag 28 juni de finale van de interne competitie "Rackettoss" gespeeld.
door het jaar heen kon een ieder zijn/haar punten sparen om zo een plaats te veroveren in de finale.

Familiedag 2023

Na een paar jaar van afwezigheid is op 2 april 2023 de gezellige familiedag weer gehouden. Op deze dag konden onze leden hen familie, vrienden, kennis of buren meenemen om kennis te maken met onze club of om een middagje badminton te spelen.

Kampioenschap 2022-2023

Op donderdag 30 maart 2023 werd door team 1 de laatste wedstrijd gespeeld van onze club BC Never Down, het beloofd een spannende wedstrijd te worden want het kampioenschap lag op de loer.

Miecon tournooi 2023

op zondag 26 februari hebben Lenette, Sharina, Harry en Chris meegedaan aan het Miecon tournooi 2023. Een tournooi waar je voor kon inschrijven voor een dubbel en/of een mix spel.
In de sporthal van Suijkkade werden de hele dag wedstrijden tegen elkaar gespeeld, uiteraard wel in een zelfde klasse. De 4 spelers van onze club headden zich opgegevens in de D-klasse en speelden zowel een dubbel als een mix.

Jubilarissen 2022

Traditie getrouw worden tijdens de jaarvergadering de jubilarissen in het zonnetje gezet, zo ook op de jaarvergadering van 9 november 2022.

Rackettoss finale 2021-2022

Op de laatste woensdag van het seizoen was dan alweer zover, de finale van de rackettoss. De afgelopen maanden hebben alle leden de gelegenheid gehad om punten te verzamelen voor de Rackettoss. De spelers met de meest behaalde speelpunten, speelden afgelopen woensdag de finale

Een klein feestje

op 10 januari bestond BC Never Down 60 jaar. Gezien alle ontwikkelingen rond de Corona pandemie is de viering hiervoor iets uitgesteld.

Jubilarissen

op woensdag 20 oktober is onze jaarlijkse ledenvergadering geweest, er werd terug gekeken op een heel raar jaar waar Corona een groot deel van ons (sportieve) leven beheerste.
Maar er werd ook vooruit gekeken naar wat het jaar 2021-2022 ons zou gaan brengen, in ieder geval het 60 jarig bestaan van onze club.
design by Chris J.G. Bekkers
. . .
Terug naar de inhoud