Jubileum - Badminton Club Never Down

Ga naar de inhoud

Jubileum

60 jaar - Jubileum
BC Never Down bestaat 60 jaar op 10 januari 2022!
Een mijlpaal waar men bij BC Never Down trots op is. BC Never Down is in 1962 ontstaan uit de personeelsvereniging van de belastingdienst. De statuten schrijven voor dat wij een kleine vereniging blijven. Daarom kent BC Never Down een ledenstop bij een maximum van 40/45 leden. Dat is ook meteen de kracht van de vereniging. Iedereen kent elkaar en de betrokkenheid is groot. Groot geworden door klein te blijven, een bekende slogan uit een reclamespotje, is op BC Never Down van toepassing.
BC Never Down is een vereniging voor de recreatieve speler die op een redelijk niveau een avondje wil badmintonnen. We spelen iedere week op woensdagavond van 20.00 uur – 22.00 uur in de gymzaal aan de Paulus Potterlaan 6 in Helmond. Eens per maand vindt er een eigen racket-toss-competitie plaats waarbij verschillende combinaties worden gevormd en wedstrijden worden gespeeld. Ook de feestavond, familiedag zijn vaste terugkerende activiteiten die jaarlijks onder grote belangstelling plaatsvinden.
BC Never Down is ook actief in de competitie. Door de jaren heen heeft BC Never Down het gebracht tot de hoogste klasse, maar ook gespeeld in de lagere regionen. Maar altijd staat ook hier gezelligheid en sportiviteit voorop.
Ondanks corona laat de vereniging het 60-jarig jubileum niet zomaar voorbij gaan! Nieuwe shirts zijn in bestelling, een nieuw logo in de maak! Een leuke activiteit, een feestavond voor de leden en hun partners, de familiedag; wij hopen het allemaal nog te mogen gaan vieren!!
Er zijn nog maar enkele plekken vrij binnen de vereniging. Waar andere verenigingen kampen met een terugloop in het aantal leden, zitten wij bijna tegen het maximale aantal leden aan. Dat zegt iets over de vereniging, dat zegt iets over de reden waarom BC Never Down al 60 jaar bestaat.

Wil je meer info over deze gezellige, sportieve vereniging? Neem dan eens een kijkje op de website www.bcneverdown.nl of kom een keer meedoen tijdens een trainingsavond in de gymzaal.

Je bent van harte welkom!
design by Chris J.G. Bekkers
. . .
Terug naar de inhoud